Advieswerk
Advieswerk

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een plan, een idee, een onderneming en loop je ergens in vast dan wil ik je ondersteunen vanuit mijn eigen kennis, kunde en ervaring.

Ik ben een software ondernemer met 25 jaar ervaring: klein begonnen, de onderneming uitgebouwd naar 5 (internationale) vestigingen en meer dan 70 medewerkers. In 2015 heb ik deze onderneming succesvol verkocht. In die tijd heb ik zelf software ontwikkeld, ontworpen, verkocht, teams gemanaged, een onderneming opgebouwd en een heleboel ervaren en geleerd.

Zowel startende als groeiende ondernemers hebben van tijd tot tijd behoefte aan ondersteuning. Je wilt verder maar twijfelt misschien hoe. Je bent enthousiast aan de slag gegaan, maar nu moeten nog allerlei formele zaken geregeld worden. Waar begin je? Je bent goed bezig, maar wilt eens graag spiegelen of je geen dingen vergeet en of je op de goede weg bent? Ik kan je helpen.

Zo maar wat onderwerpen waar je misschien hulp bij nodig hebt:

  • Het formeel opzetten van het bedrijf.
  • Het maken van een business plan of budget.
  • Het komen tot een goed business model voor je producten.
  • Het zoeken van geschikte partners en dienstverleners.
  • Invoeren van "best practices" bij het ontwikkelen van software.
  • Na een goede start je bedrijf verder uitbouwen totdat er een financieel gezond bedrijf staat.
  • Het opzetten van personeelsbeleid.
  • ...

Je kunt altijd vrijblijvend een keer met mij in gesprek gaan. Baat het niet, dan schaadt het zeker niet! En wie weet, vinden wij voldoende aanknopingspunten om samen aan de slag te gaan!